Alle informatie voor mama

Misschien ben je al moeder, of ga je het binnenkort worden….Je geniet van je kindje, maar je leven verandert ook echt! Mama zijn is niet altijd even makkelijk en geeft soms ook hoofdbrekens. Doe je het wel goed, waar loop je tegen aan? En vooral zorg je wel goed voor jezelf? Want als jij goed voor jezelf zorgt ben je een meer relaxte moeder….Hier vind je allemaal fijne adresjes voor JOU.

Mist jouw vermelding?

Ben je van mening dat jouw hulpverlenende diensten of bedrijf in Arnhem, ook op deze pagina moet staan? Neem dan contact op met Zwanger in Arnhem.

 

 

 

 

cursussen voor mam en papa

Cursussen

Opvoeden gaat niet altijd soepel en vanzelf, gelukkig kun je cursussen volgen die jou helpen om alles op de rit te krijgen en te houden.

 

Sporten na de bevalling

Na je bevalling wil je graag weer fit worden. Je lichaam is erg veranderd door de zwangerschap. Je bekken en gewrichten zijn week geworden en je lichaam moet echt weer herstellen. Ze zeggen dat je ook weer 9 maanden moet ontzwangeren. Weer lekker bezig gaan als je gewend bent aan je kindje is fijn maar let op, je kunt in deze eerste maanden ook bekkeninstabiliteit krijgen.

Verzorging

Langzaam aan raak je gewend aan je nieuwe leven als mama, soms tijd voor jezelf en je verzorging nemen is belangrijk.
Laat je verwennen met een mama massage, een schoonheidsbehandeling, pedicure of lekker een dagje naar de sauna.