Kraamzorg

Kraamzorg is belangrijk om goed te regelen. Een kraamverzorgende is meestal aanwezig tijdens je thuisbevalling. Ook zorgt zij voor een goede kraamperiode. Ze controleert jou regelmatig om te zien of je goed herstelt van de bevalling. Ook houdt ze je kindje goed in de gaten. Drinkt hij of zij genoeg, hoe gaat het slapen? Maar ook of hij of zij goed groeit en er gezond uit ziet.

Kraamverzorgende

De kraamverzorgende heeft een belangrijke taak tijdens de eerste dagen na de geboorte van je kindje. Kies daarom zorgvuldig voor een organisatie die bij jou en je partner past. Heb je speciale wensen of kies je voor een specifieke visie? Welke organisatie past daarbij? Kijk rond op de website van de diverse organisaties en schroom niet om te bellen met je vragen.
Voor je bevalling neemt de kraamzorgorganisatie van je keuze contact met je op voor een intakegesprek. In dat gesprek spreekt de coördinator met je door wat er geregeld moet zijn voor je kraamperiode. Ook kan je op dat moment je wensen bespreken.

kraamzorg
Kraamvogel
Kraamvogel2

De Kraamvogel

http://www.dekraamvogel.nl/kraamzorg-gelderland/

Locaties: Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort e.o.

Kraamnest

Kraamzorg het Kraamnest – Ilona Kwaks

https://www.hetkraamnest.nl/

Locaties: gemeente Lingewaard, Elst, Valburg, Arnhem, Velp, Rheden, Dieren, en de Liemers

.

ZiNkraamzorg Zonnekind

Locaties: Arnhem, Velp, Rozendaal, Duiven, Westervoort, Dieren, Ellecom, Rheden, De Steeg e.o.

.

Kraamzorg Yunio

Locaties: Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort e.o.

.

Kraamzorg LiemersCare

Locaties: Gelderland

.

Allerzorg Kraamzorg Veluwe

Locaties: Arnhem – Veluwe

.

Kraamzorg Zuid-Gelderland

Locaties: Arnhem – zuid; Lingewaard; Overbetuwe

.

Verloskundige zorg en kraamzorg ’t Geboortehuys

Locaties: Oosterbeek, Renkum

.

BabyCare kraamzorg

Locaties: Veluwe, Lingewaard

.

Kraamzorg Roza

Locaties: Arnhem

Kraamzorg Lingewaard

Locaties: Angeren, Arnhem zuid, Bemmel, Doornenburg, Elst, Haalderen,  Hulhuizen, Gendt, Lent, Nijmegen Noord, Oosterhout, Ressen

Kraamnest

Het Kraamnest

Na 13 jaar gewerkt te hebben als kraamverzorgende bij verschillende kraamzorgbureaus, ben ik een eigen kraamzorgbureau begonnen in Huissen, Lingewaard waar ik met een fantastisch team kraamzorg verleen in Gelderland. Ik heb altijd net dat beetje meer willen bieden in de gezinnen, aandacht voor iedereen in het gezin, ook voor papa en de overige kindjes. Ik gun iedereen een fijne kraamweek, dit kan echt het verschil maken voor de start van een gezin.

Wij staan voor persoonlijke, liefdevolle zorg, perfect afgestemd op de wensen van de cliënt. Wij werken met gediplomeerde kraamverzorgenden die dezelfde liefde en passie hebben voor het vak. Tevens zijn wij bezig met een opleiding Holistische kraamzorg.

Onze kracht is het persoonlijke contact. Door persoonlijk contact met het gezin te onderhouden, kunnen wij een goede inschatting maken welke kraamverzorgende de kraamweek gaat verzorgen. Als het gezin graag voor de aanmelding een kennismaking wil, dan komen we graag thuis om te vertellen over ons en over eventuele persoonlijke wensen. Daarnaast komen we altijd thuis op intake en is er ruimte voor persoonlijke wensen.

Kwaliteit vind ik het allerbelangrijkste. Wij nemen altijd contact op in de kraamtijd om te vragen het gezin tevreden is met de kraamverzorgende. Alles voor de allerbeste kraamzorg!”

Kijk voor meer informatie of aanmelden op: www.hetkraamnest.nl

Kraamnest IlonaKraamnest

Kraamvogel

Kraamvogel

‘Bofkont die Mickey’
Je kunt wel zeggen: die Mickey is een bofkont. Mijn eerste dagen lekker veel bij m’n moeder gelegen. Had ze gewoon tijd voor! Zij is niet de enige. Want 1 op de 5 ouders kiest voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel en krijgt zo een start waar je van droomt. Meer trotse ouders op www.dekraamvogel.nl

Kraamzorg in Arnhem
Onze kraamverzorgenden komen bij veel gezinnen in Arnhem en omgeving. En bij al die gezinnen werken kraamverzorgenden van de Kraamvogel, die allemaal gek zijn op hun vak. En die niets liever doen dan gezinnen een goede start geven na de geboorte van een nieuw gezinslid. Ook bij jou in de buurt is vast en zeker een gezin waar een van onze kraamverzorgenden op dit moment zorgt dat alles reilt en zeilt.

Een goede start
Want daar houden onze  kraamverzorgenden van: ‘hun’ gezinnen een goede start geven. Dat ga je merken. Je zult ook merken dat je kunt ontspannen in je nieuwe rol als ouder, doordat jouw kraamverzorgenden haar vak verstaat. Je leert alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je baby op te pakken.

Meer informatie: www.dekraamvogel.nl

Kraamvogel foto