Zwanger in Arnhem

Belly Paint

Iets bijzonders doen met je mooie zwangere bolle buik? Denk dan eens aan een belly paint. Met bodypaint wordt een afbeelding naar keuze op je buik gemaakt door een ervaren kunstenaar. Heb je speciale wensen? Maak het gerust bespreekbaar. In overleg is er vaak veel mogelijk. En daarna natuurlijk een mooie fotoshoot van je buik! Want de herinnering vastleggen is leuk voor later.

Belly Gips

Liever geen verf op je lijf maar een blijvende herinnering aan je zwangerschap? Dan is Belly Gips ook een optie. Van je buik wordt een gips afdruk gemaakt met behulp van gipsverband. Als deze voldoende uit gehard is, wordt hij voorzichtig van je buik gehaald. Daarna kan je hem naar wens zelf nog helemaal bewerken. Beschilderen of welk creatief idee je ook hebt! Natuurlijk is het leuk om ook van dit proces foto’s te maken.

Belly Print

Nog heel nieuw en heel anders dan een gipsen afdruk of een schildering is de 3D-print van je zwangere buik. Een blijvende herinnering op schaal aan een bijzondere tijd. Kijk gauw naar de mogelijkheden!

belly paint ball gips
Bellyprint

Bellyprint

Zwanger zijn is een van je mooiste levenservaringen. Leg deze periode in je leven vast in een uniek kunstwerk.

Met 3D fotografie leggen we je zwangerschap vast en verzorgen we een sculptuur van 15 cm als tastbare en blijvende herinnering.

Klik voor meer info hier!

 

Bellyprint foto

 

 

BP

Bellyprint – Marije van der Windt / Katja van Groningen

www.bellyprint.nl

Locatie: Arnhem

Houtspelmaatwerk

Locatie: Arnhem

Sweet Illusions

Locatie: Arnhem

All Eyes on you

Locatie: Westervoort e.o.

Mijn Wonder

Locatie: Gelderland