zwanger in arnhem

Partner workshop

Een partner workshop is bedoeld om je samen voor te bereiden op de bevalling. Tijdens deze bijeenkomst krijgen jullie veel informatie over de bevalling zelf en alles wat erbij komt kijken. Ook kan de partner workshop meer inzicht geven in wat jullie graag willen en van elkaar verwachten tijdens de bevalling.

Samen

Samen zodat je partner weet wat er gaat gebeuren en op welke manieren hij je kan ondersteunen. Maar ook samen zodat jij kan aangeven wat jouw wensen en behoeften zijn. Het is prettig als jullie samen goed voorbereid zijn wanneer het moment daar is. De bevalling van jullie kindje wordt zo een van de mooiste momenten van jullie leven waarbij jullie beiden jullie kindje voor het eerst in je armen mogen houden.

 

partner bevalling workshop
Partner Workshop
Partner Workshop

Simone Kamping.nl

https://www.simonekamping.nl/partner-bevallingsworkshop/

Deze workshop geeft je partner handvatten om jou te ondersteunen tijdens de bevalling. Voor jou is het een heerlijke verwen workshop.

In een mooie en rustige omgeving doen we alle oefeningen. Niet zweverig maar gewoon nuchter, met de voeten op de grond. Geen puf oefeningen, geen yoga oefeningen maar praktisch en gericht op de bevalling. Oefeningen waar jullie allebei echt iets aan hebben.
De workshop bevat circa 15 oefeningen. Deze krijg je naderhand ook digitaal toegestuurd zodat je thuis nog een keer kan oefenen of uitprinten.

Locatie: Arnhem