zwanger in arnhem
baby

Alles over baby’s.

Jullie kindje is geboren, bij je eerste kindje komt er veel op je af. Waar vraag je hulp bij borstvoeding problemen? Je kindje huilt misschien veel… Bij welke osteopaat kun je terecht speciaal voor baby’s?

Het opvoeden begint, heb je al nagedacht over hoe je het wil en niet wil?? Misschien lijkt het je leuk om te gaan zwemmen met je baby of te leren hoe je baby te masseren. Die kleintjes groeien hard! Waar koop je die leuke kleertjes? En dadelijk moet je weer aan net werk, je wilt natuurlijk een goede oppas of kinderdagverblijf.

Mist jouw vermelding?

Ben je van mening dat jouw hulpverlenende diensten of bedrijf in Arnhem of omgeving, ook op deze pagina moet staan? Neem dan contact op met Zwanger in Arnhem.

 

 

 

 

 

 

zorg rondom baby

Zorg

Voor je baby wil je natuurlijk de beste zorg. Kijk hier waar je terecht kan voor het consultatiebureau, vragen over borstvoeding, cranio sacraal therapie, osteopathie en natuurlijke verzorging.

prematuur vroeg geboorte

Prematuur, vroeggeboorte

Soms verloopt een zwangerschap niet volgens het boekje en wordt een baby te vroeg geboren. Er komt dan van alles op je af en misschien heb je ook wel heel veel vragen. Prematuurtjes ofwel vroeg geboren babytjes vragen extra zorg, andere kledingmaatjes etc. Maar het geeft soms ook veel verdriet omdat het anders afloopt dan waar je zo naar uit gekeken hebt…

cursussen voor je baby

Babycursus

Niets leuker om te ontdekken wat je baby kan, hoe hij of zij zich ontwikkelt en om samen een band op te bouwen. Natuurlijk doe je dat thuis samen met je gezin. Maar wat als je je kleintje ook wat extra aandacht wil geven? Denk dan eens na over een cursus met je baby! Op het gebied van opvoeding, baby gebarentaal, babymassage of babyzwemmen.

babykleding

Babykleding

Een mooi verzorgde baby willen we allemaal! Leuke babykleding, nieuw of tweedehands en fijne draagdoeken.

baby winkels

Babywinkel

Je baby heeft een eigen plekje nodig. Waar het tot rust kan komen, lekker kan slapen en natuurlijk verzorgd worden. Er zijn zoveel leuke en verschillende mogelijkheden! De leukste babywinkels op een rijtje.

baby cadeau's

Cadeau’s

Een pasgeboren baby wordt vaak verwend met veel mooie, leuke en originele cadeau’s. Op deze adresjes goede ideeën en tips! Denk aan kraampakketten, speelgoed, luiertaarten, geboorteslingers, bloemen en bonbons. Liever al je bezoek in één keer ontvangen? Organiseer een kraamfeest!

kinderopvang

Kinderopvang

Wanneer je net bevallen bent, wil je er nog helemaal niet aan denken…. Tijdens je zwangerschap is het goed om er al wel vast bij stil te staan. Als je baby geboren is, geniet je eerst heerlijk van je zwangerschapsverlof… maar er komt een dag dat je weer aan het werk gaat. Hoe regel je het liefst de opvang van je kindje? Neemt je (schoon)moeder de honneurs waar? Kies je voor een kinderdagverblijf? Wil je een aupair in huis omdat het met jullie wisselde werktijden beter uitkomt? Of misschien past een gastoudergezin beter bij jullie…. Alle mogelijkheden op een rijtje!

adverteerders