Badbevalling

Je kindje dobbert al 9 maanden rond in het vruchtwater in je baarmoeder. De overgang vanuit jouw buik naar de wereld is voor je kindje veel minder abrupt bij een badbevalling. Ook voor jou kan het warme water er voor zorgen dat je meer kan ontspannen en beter de weeën opvangen. Het is een vorm van natuurlijke pijnstilling.

Wanneer niet?

Wanneer je om medische redenen in het ziekenhuis moet bevallen, is een badbevalling helaas niet mogelijk. Zonder medische indicatie is het in sommige ziekenhuizen wel mogelijk. Ook is het belangrijk om een bevalling in bad van te voren goed te bespreken met je verloskundige. Niet alle verloskundigen hebben ervaring met bevallen in bad of willen een badbevalling begeleiden.

badbevalling
Bevallingsbaden

Bevallingsbaden

http://www.bevallingsbaden.nl

Locatie: door heel Nederland

.

.

.

WaterOoievaar

Locatie: door heel Nederland

Bevallingsbaden

Locatie: door heel Nederland

Bevallingsbaden

Locatie: door heel Nederland

bevallingsbaden

Bevallingsbaden dé specialist op het gebied van bevallen in water.

De laatste jaren kiezen steeds meer vrouwen bewust voor het bevallen in bad en de voordelen van water. De vrouwen die in bad zijn bevallen zijn doorgaans erg enthousiast en raden het andere vrouwen zeker aan voor hun bevalling. Kies je voor een bevalling in bad, dan is het belangrijk het juiste bad in huis te hebben. Een normaal ligbad is niet mogelijk in verband met de beperkte diepte, bewegingsvrijheid en ruimte voor de verloskundige.

Onze baden zijn geoptimaliseerd voor jou én de verloskundige.U huurt of koop bij ons een bevallingsbad inclusief een totaalpakket voor een complete, veilige en hygiënische voorbereiding. Op onze website lees je alles over de voordelen, de baden en de voorbereiding.

http://www.bevallingsbaden.nl

bevallingsbaden