Buitenschoolse opvang

Als je kindje 4 jaar wordt, mag hij / zij naar de basisschool. Als jullie beiden werken, kan het nodig zijn om buitenschoolse opvang in te schakelen. Dit kan zowel voor schooltijd zijn wanneer je vroeg begint en je kindje niet zelf naar school kan brengen maar ook na schooltijd.

Mogelijkheden

Buitenschoolse opvang is in vele soorten mogelijk, de reguliere opvang maar ook bijvoorbeeld een Sport BSO of gebaseerd op het Montessori principe. Misschien heb je nog een jonger kind die bij een gastouder is als je werkt, wellicht wil de gastouder je oudste ook van school halen.

Skar

Kinderopvang SKAR

https://www.skar.nl/kinderopvang/buitenschoolse-opvang

Locaties: Arnhem, Elst, Huissen, Bemmel, Oosterbeek, Renkum, Heteren, Driel, Heelsum, Wolfheze

Fris! Kinderdagverblijven

Locaties: Velp, Dieren

Gastouderbureau Kid@home

Locatie: Bemmel

Tussen Thuis BSO

Locaties: Arnhem Rijkerswoerd, Elden

Het Kuikentje

Locatie: Arnhem Klarendal

BSOsport Arnhem

Locatie: Arnhem; Bakenberg en Drielse Dijk

Het Klavertje

Locatie: Arnhem Elderveld

Montessori kinderopvang Arnhem

Locatie: Arnhem Centrum Sonsbeek

Montessori kinderopvang Arnhem

Locatie: Arnhem West  Sterrenberg

Gespecialiseerde BSO De Wekerom

Locatie: Arnhem

BSO+ & Peutergroep De Sterren

Locatie: Arnhem

Kindercentrum De Santekraam

Locatie: Arnhem – Malburgen

Skar

Kinderopvang Skar: Een plek waar uw kind zich écht thuisvoelt

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare kinderopvang in Arnhem? Daar waar uw kind zich écht thuisvoelt? Op onze locaties is altijd wel iets te beleven. We zorgen ervoor dat het uw zoon of dochter aan niets ontbreekt. Zo kunt u met een gerust hart uw kind aan ons toevertrouwen.

In vertrouwde handen

Bij Kinderopvang Skar krijgen kinderen de ruimte om de wereld op hun eigen manier te verkennen. Uw baby krijgt bij ons alle geborgenheid, veiligheid en aandacht die hij of zij nodig heeft. Is uw zoon of dochter wat ouder? Dan zorgen we voor leuke en veelzijdige activiteiten, zodat uw kind zich met plezier ontwikkelt. Onze groepen sluiten aan bij de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen.

Wij werken met een eigen pedagogisch adviseur en goed opgeleide pedagogisch medewerkers die wij doorlopend bijscholen.

Altijd Flexibel

Wij vinden het belangrijk dat onze diensten goed bij uw thuissituatie aansluiten. Daarom bieden wij ook flexibele opvang. Alleen het aantal dagen of dagdelen dat u per maand afneemt, legt u vast. Ook  hebben wij een bijzonder flexibele ruilservice. Is uw kind ziek of heeft u om een andere reden de geplande dagdelen niet nodig? Dan kunt u deze op een later tijdstip inplannen.

Voor kinderen van 0 – 13 jaar

Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuterwerk voor 2,5 tot 4-jarigen. Peuterwerk is de nieuwe naam geworden voor de term peuterspeelzalen. De opvang voor zowel vóór als na school (buitenschoolse opvang) is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Bij Skar kan je ook alleen vakantie-opvang afnemen.

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? U bent van harte welkom, samen met uw kind.

Kijk op onze website www.skar.nl voor meer informatie en een locatie bij u in de buurt!

 

baby_Skar_inthepicture_aangepast jongens in hangmat_Skar_inthepicture_aangepast leidster met kinderen_Skar_inthepicture_aangepast meisje schildert_Skar_inthepicture_aangepast