Verzorging voor mama

Naast mama zijn ben je natuurlijk ook nog jezelf en vrouw of vriendin van je partner. Het is daarom belangrijk dat je ook daar aandacht aan schenkt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke massage of een verwendagje bij schoonheidsspecialiste, manicure of pedicure of in de sauna.

Huishoudelijke hulp

Liever structureel wat ondersteuning in je huishouding zodat jij meer tijd hebt voor je gezin naast je werk? Kijk dan eens hier naar de mogelijkheden.

Simone Kamping
Massage

Hand en Hart – Simone Kamping

http://www.simonekamping.nl/massage/

Locatie: Arnhem

Massage

babymamamassage – Sabrina Gomez

http://www.babymamamassage.nl/

Locatie: Arnhem Zuid

In Balans

IN BALANS  Cranio Sacraal- en Massagepraktijk – Marianne Ummels

http://www.craniopraktijk-massage.nl/moeder-en-baby-special/

Locatie: Arnhem

Bij Brechje

Locatie: Arnhem

Praktijk voor Natuurlijke huidverzorging

Locatie: Oosterbeek

Schoonheidssalon en Pedicure Paula

Locatie: Arnhem

(Medisch) Pedicure Monique van der Lelie

Locatie: Arnhem – Rijkerswoerd

Adelène’s Voetverzorging

Locatie: Arnhem – Schuytgraaf

Sauna & Beauty Velp

Locatie: Velp

Thermen Bussloo

Locatie: Voorst

TopHuishoudelijkeHulp

Top Huishoudelijke Hulp – Marloes Sprokkereef

http://tophuishoudelijkehulp.nl/marloes-sprokkereef

Locaties: Arnhem, Huissen, Angeren, Westervoort, Duiven, Elst, Valburg, Driel, Oosterbeek, Doorwerth, Velp, Rozendaal, Rheden en De Steeg

TopHH

TopHuishoudelijkeHulp

Als jullie een kindje verwachten, zijn er veel organisaties die jullie fijn kunnen ondersteunen tijdens en kort na deze, toch wel heftige, periode. Jullie hebben immers een nieuw mensje op de wereld gezet en soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Maar wat nu als jullie weer op aarde zijn geland en jij als moeder zelfs alweer aan het werk bent? Je begint in huis aardig achter te lopen, de stofvlokken vliegen in de rondte, de badkamer heeft inmiddels een aardige kalklaag ontwikkelt en oh jee die vloer. Laten we eerlijk zijn, in jullie vrije weekend wanneer jullie eindelijk compleet zijn, ga je ook niet je hele huis schoonmaken.

Ik ben Marloes van Top Huishoudelijke Hulp en regel voor jullie een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp. Een organisatie die achter een huishoudelijke hulp staat biedt extra betrouwbaarheid, service en zekerheid want je haalt natuurlijk niet zomaar iemand in huis. Hoe fijn zal het zijn om thuis te komen in een schoon en fris ruikend huis zodat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Je kunt niet alle ballen hoog houden dus gun jezelf dat stukje gemak en luxe van een huishoudelijke hulp van Top Huishoudelijke Hulp Arnhem en omgeving.

facebook: https://www.facebook.com/TopHuishoudelijkeHulpRegioArnhem/

Meer info? Klik hier voor de flyer.
Of hier voor de website.

 

 

milestone

Milestonecards voor ouders! Bron: me-to-we.nl