zwanger in arnhem
fotografie

10 leuke tips als je zwanger bent

Hier vind je leuke adressen voor een zwangerschaps- of new born fotoshoot maar ook voor het maken van een pretecho. Ben je op zoek naar HET geboortekaartje, geboortebord of geboorte raamsticker? De leukste geboorte naamslingers naar jullie eigen smaak. Maar ook een geboorte- of geslachttaart waarmee je iedereen verrast of jullie een jongen of meisje gaan krijgen of gekregen hebben. Een leuke herinnering door middel van Belly Paint of Belly Gips. Iemand verrassen met een babyshower? En natuurlijk de zwangerschaps cadeau dozen. Alle tips op een rij.

fotografie

Zwangerschaps- en new born fotografie

De mooiste momenten van je zwangerschap en vlak na de geboorte van jullie wonder zijn het waard om vast te leggen als een blijvende herinnering. Kijk hier wie er gespecialiseerd is in zwangerschaps- en new born fotografie.

Pretecho

Pretecho

Natuurlijk krijg je de standaard echo’s tijdens de controles van je zwangerschap. Maar wil je uitgebreid je kleintje bewonderen? Maak dan een pretecho! Foto’s krijg je mee als herinnering.

Geboortekaartjes

Geboortekaartje

En dan…. mag de hele wereld weten dat je kleintje geboren is! Er is zoveel keuze, hier de leukste ideeën voor geboortekaartjes!

buikbanden

Geboortebord

Een leuk geboortebord in de tuin en zelf niet handig? Bij deze adresjes is keus genoeg.

Geboorte raamsticker

Geen tuin of liever geen geboortebord in je tuin? Kies dan voor een mooie geboorte raamsticker, helemaal naar jullie smaak gemaakt!

slinger

Geboorte naamslinger

Met deze geboorte naamslingers mag iedereen het weten, jullie kindje is geboren! Een herinnering komt terug bij elke verjaardag.

voeding

Geboorte- of geslachttaart

Natuurlijk eet je beschuit met muisjes als jullie kleintje geboren is! Maar wil je het geslacht van je baby verrassend onthullen na de 20 weken echo? Of een toepasselijke taart om de geboorte van jullie kindje te vieren? Kies dan eens voor een geboorte/geslacht taart.

voeding

Belly Paint of Belly Gips

Je mooie bolle buik vereeuwigen? Maak een Belly paint of leg hem vast met Belly gips!

voeding

Babyshower

Niets leukers om verrast te worden vlak voor je bevalling met een babyshower! Voor een vriendin of zus organiseer je met deze tips een onvergetelijke dag!

voeding

Zwangerschap cadeau dozen

Voor zwangeren zijn er allerlei leuke zwangerschap cadeau dozen met leuke attenties en informatie!