Kinderen

Kindjes worden snel groot, vanaf 2,5 jaar mogen ze al naar de peuterspeelzaal. Vanaf 4 jaar naar de basisschool. De babywinkels ben je ontgroeid en verjaardagsfeestjes worden belangrijk. Maar ook: naar welke school past bij je kind? Wat kunnen ze allemaal doen in hun vrije tijd aan sport en clubjes……. Leuke ideeën voor het weekend en in de vakantie…..

 

Mist jouw vermelding?

Ben je van mening dat jouw hulpverlenende diensten of bedrijf in Arnhem, ook op deze pagina moet staan? Neem dan contact op met Zwanger in Arnhem.

 

 

 

 

Peuterspeelzaal

Als je kindje 2 jaar oud is mag het gaan spelen bij een peuterspeelzaal, hier wordt niet geslapen. Ze leren hier rekening te houden met elkaar, het is goed voor de taalontwikkeling en er kan binnen en buiten gespeeld worden onder begeleiding. Het is meestal 1 of 2 dagdelen in de week. In bijna iedere wijk in Arnhem vind je wel een peuterspeelzaal.

Basisscholen in Arnhem

Op deze pagina vind je alleen scholen in Arnhem. In de dorpen erom heen moet je even verder zoeken op internet. Bijzonder onderwijs, openbaar, Katholiek, Christelijk maar ook Jenaplan, Montessori, Vrije school, Dalton onderwijs etc.

De scholen zijn in Noord, Oost en Zuid ingedeeld. Arnhem heeft niet echt een wijk in het Westen.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in allerlei soorten en maten. Gericht op creatief, sport, buiten spelen….etc. Je kind(eren) leven zich lekker uit terwijl jullie nog aan het werk zijn.

 

Zorg

Soms loop je tegen zaken aan waar een kind wat extra hulp of zorg bij nodig heeft.
Zoek je een logopediste of kinderfysiotherapie? Of misschien een cursus om faalangst de baas te worden of beter in je vel te komen.

vrije tijd

Vrije tijd

Na school en in het weekend iets doen waar je kind haar/zijn fantasie en energie in kwijt kan. Lekker spelen, sporten, creatief bezig zijn, muziek maken, dansen hier vind je alles om je vrije tijd op een leuke manier te besteden!

Speelgoedwinkels

Naast de “gewone” speelgoedwinkels een paar hele bijzondere met prachtig houten speelgoed.

Kinderfeestje

Je kindje is jarig…..feest!!!! maar ooo wat dit jaar te doen met het kinderfeestje??? Hier allerlei ideetjes.

Maar ook een rubriek met foto’s van gezonde traktaties.

Uitjes

Wat gaan we deze vakantie of dit weekend doen??? Hier enkele tips voor leuke uitjes……  maar ook om lekker samen met je kinderen uit eten te gaan.

Kinderkleding

Hier staan kinderkleding winkels in Arnhem en omgeving maar ook tweedehands kinderkleding.