zwanger in arnhem

Verzorging

Alle informatie over verzorging die je nodig hebt om ook in je zwangerschap er gezond en leuk uit te zien! Maar ook om wat extra aandacht aan je lichaam te geven die hard aan het werk is. Denk aan zwangerschapskleding, ook tweedehands, hippe buikbanden, lingerie en borstvoedingskleding maar ook zwangerschapsmassage en voeding.

Zwangerschapskleding

Er is heel veel keuze in leuke en betaalbare zwangerschapskleding. Wij hebben de leukste adresjes voor mooie zwangerschapskleding op een rijtje gezet.

Tweedehands zwangerschapskleding

Vaak kan zwangerschapskleding nog best een tweede ronde mee. Hier vind je leuke zwangerschapskleding tweedehands voor een vriendelijk prijsje?Je bent van harte welkom!

buikbanden

Buikbanden

Je mooie zwangere buik laten zien of misschien wat extra ondersteuning geven? De leukste buikbanden vind je hier!

Lingerie en borstvoedingskleding

Als je zwanger bent, verandert je lijf. Je verdient mooie maar ook goed passende lingerie. En als je na je bevalling borstvoeding gaat geven is daar allerlei praktische maar ook mooie borstvoedingskleding voor te koop.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Een welverdiende zwangerschapsmassage voor je lijf die hard werkt om iets moois geboren te laten worden. Tijd en aandacht voor jezelf zijn belangrijk! Gun je zelf een verwenmomentje.

voeding

Voeding

Juist ook in je zwangerschap is goede voeding belangrijk. Je kindje heeft allerlei belangrijke bouwstoffen nodig om botten, organen etc goed aan te leggen. En daarna om te groeien. Daarnaast is het fijn als je niet al te veel kilo’s extra aan komt (die je er straks graag weer af wil). Kijk dan ook eens bij deze voedingstips!