Over Zwanger in Arnhem

Mijn naam is Simone Kamping, eigenaar van Hand en Hart, Praktijk voor Yoga, Zwangerschapsyoga, Mindfulness en diverse Massages en eigenaar van Zwanger in Arnhem.

In mijn dagelijks werk heb ik veel te maken met vragen, reacties en gesprekken met zwangere en net bevallen vrouwen. Daarin valt op dat veel info maar moeilijk vindbaar is op Internet. Versnipperd, onvolledig en veel zoekwerk.

Daarom heb ik nu de site www.zwangerinarnhem.nl ontwikkeld waarop alle info, alle websites overzichtelijk gerangschikt zijn op onderwerp. Deze website is met name bedoeld voor zwangeren, net bevallen moeders maar ook voor moeders waarvan de kindjes richting basisschool gaan!

Adverteren?

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken!

Vragen, tips, contact?

Mochten jullie vragen hebben, tips of om een andere reden contact met mij willen hebben? Stuur gerust een email naar info@zwangerinarnhem.nl

Simone Kamping