hand en hart

Bij hand en hart volg je een cursus waarin je alles leert.

Informatie over bevallen, ontspanningsoefeningen, bewegen in de vorm van zachte yoga, ademhalingstechnieken, tot jezelf komen en een stuk duidelijke theorie.

Zwangerschapsyoga

Wordt in Arnhem- Noord en Zuid  gegeven door Hand en Hart. Inmiddels hebben honderden dames hier zwangerschapsyoga gevolgd. Ondergingen ze een heerlijke zwangerschap massage, deden mee aan de maandelijks terug georganiseerde partner workshop en volgenden nadien de baby massage cursus.

Ook organiseert hand en hart om de paar maanden een terug kom moment waar je welkom bent als pas bevallen mama met je kindje, dit zijn ontzettend leuke ochtenden. En in de loop van de maanden dat je samen op cursus bent ontstaan er velen vriednschappen.

Wat cursisten zeggen over eigenaresse Simone: “Ze is altijd betrokken en attent” , “de lessen zijn helemaal niet zweverig”, ” ze creëert een gezellige ongedwongen sfeer waar iedereen zicht snel op haar gemak voelt”, ” Dat wat we leren is echt toepasbaar en heeft me zo goed geholpen tijdens de bevalling” ‘ ze is ontzettend spontaan en enthousiast over haar werk, vak”.

Inhoudelijk zijn de lessen goed opgebouwd, met een zekere herhaling zodat je in iedere fase van je zwangerschap het juiste eruit haalt, dat je de oefeningen eigen maakt en vaardig wordt. We doen oefeningen uit de DRU-yoga en mindfulness, daarnaast heeft Simone een enorme kennis over zwanger zijn en bevallen. De lessen zijn niet zweverig, juist heel nuchter en ook gezellig….

Lessen:

  • Dinsdag 20.30-22.00 uur Vlaardingenstraat 11, Arnhem-Zuid.
  • Woensdag 19.00-20.30 uur Pallas Atheneplein 2, Arnhem Zuid.
  • Vrijdag 19.00-20.30 uur Tivolilaan189, Arnhem-Noord
  • Zaterdag 9.30-11.00 uur Tivolilaan189, Arnhem-Noord

Partner workshop: 

17 januari en 21 februari

Zwangerschapsmassages op een speciale tafel waarop je op je buik kunt liggen:
  • Maandag 11.30 & 14.00 uur
  • Dinsdag 9.00 & 11.30 & 14.00 uur
  • Donderdag 9.00 & 11.30 &14.00 uur
  • Vrijdag 12.00 uur

www.hand-en-hart.nl

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

december 19, 2015