Zwanger in Arnhem
basisscholen arnhem

Basisschool in Arnhem

Alle basisscholen in Arnhem hebben we voor je op een rijtje gezet. Openbaar onderwijs maar ook bijzonder onderwijs, specifieke stromingen (Jenaplan, Montessori etc.) of Christelijk onderwijs. De keuze is groot daarom hebben we de stad onderverdeeld in Noord, Oost en Zuid, daarbinnen zijn ze per wijk gegroepeerd.

Kiezen

Een school uitkiezen is niet makkelijk. Kies je voor een bepaald type onderwijs of gewoon lekker in de buurt? Alles is mogelijk. Ga vooral eens kijken bij het schoolplein als de kinderen buiten spelen. Er zijn vaak inloopochtenden waar ouders van jonge kinderen een kijkje kunnen nemen onder schooltijd. Praat eens met moeders uit de buurt en ga het gesprek aan op de school waarvan je denkt dat die bij jullie maar vooral ook bij je kind past.
Succes met kiezen!

Interessant artikel

tonus

Een, twee, in de maat, over leren en schoolsystemen; lees verder op kiind.nl.

Basisscholen Arnhem Noord

In Arnhem Noord op zoek naar passende basisscholen voor je kind. Om je te orienteren kijk hier voor de wijken: Centrum, Cranevelt / Alteveer, Burgemeesterswijk / Hoogkamp, de Paasberg / Wellenstein, Geitenkamp, Heijenoord / Lombok, Molenbeke / Spijkerkwartier, Schaarsbergen en St. Marten / Klarendal.

Basisscholen Arnhem Oost

Wonen jullie in Arnhem Oost en zijn jullie op zoek naar een geschikte basisschool? Kijk dan hier voor de wijken naar de diverse basisscholen : Arnhemse Broek en Presikhaaf.

Basisscholen Arnhem Zuid

Wonen jullie in Arnhem Zuid en zijn jullie op zoek naar een geschikte basisschool? Kijk dan hier voor alle basisscholen in deze de wijken: De Laar, Elden, Elderveld, Malburgen, Rijkerswoerd, Schuytgraaf en Vredenburg / Kronenburg.