Blog 2

Week 14. Ik lig in bed en kan de slaap niet vatten. Dan maar even lekker op mijn rug gaan liggen en rustig focussen op mijn ademhaling om zo lekker te kunnen ontspannen. Mijn handen op mijn buik en lekker laag ademen. Voel ik daar nou iets? Een heel klein kriebeltje in mijn buik, alsof iemand over de haartjes op je arm strijkt. Zou dat ukkie kunnen zijn..? Maar dat kan bijna toch niet zo vroeg bij een eerste zwangerschap? Maar mijn darmen voelen toch echt anders! De rest van de week elke avond weer rustig zo gaan liggen, maar helaas de kriebeltjes niet meer gevoeld. Dan zal het ukkie nog wel niet geweest zijn..

Blog 1

Oudjaarsdag, dag 31 van mijn cyclus. Zou het deze maand dan toch..?

Maar ja, dat denk ik nu al een aantal maanden, mijn lijf heeft me al vaker voor de gek gehouden. Maar misschien toch maar even een test doen.  Vanavond vieren we bij vrienden Oud en Nieuw en voordat we de champagne opentrekken om twaalf uur wil ik wel weten of ik zwanger ben of niet…..

Oke, hier gaan we dan… Vijf minuten wachten.. Oh wacht! Ik zie vrijwel direct al twee streepjes en heel duidelijk ook! Wauw! Ik kan het bijna niet geloven! Dat is pas een Happy New Year voor ons! De hele avond staan we naar elkaar te grijnzen met ons geheimpje en met het proosten om twaalf uur is voor ons dit jaar extra speciaal begonnen!